Steel

Tο STEEL είναι μια προπόνηση δύναμης στην οποία χρησιμοποιείται μια μπάρα με ελαφριά βάρη και πολλές επαναλήψεις. Η θεωρία πίσω από τα λίγα βάρη και τις πολλές επαναλήψεις είναι να «εξαντλήσετε τους μυς σας έτσι ώστε να μην πάρετε όγκο, απλά να αποκτήσετε δύναμη». Μέχρι το πέρας της προπόνησης, περνάτε από συγκεκριμένες ασκήσεις, σε ποικίλους συνδυασμούς και ολοκληρώνετε περίπου  1000 επαναλήψεις.

Το STEEL είναι το ομαδικό πρόγραμμα που θα αυξήσει τη δύναμή σας, θα βελτιώσει το αίσθημα ευεξίας και σας κάνει να αποκτήσετε σχηματισμένους και τονωμένους μύες.
Επίσης, θα προστατεύσετε τα οστά και τις αρθρώσεις σας από τραυματισμούς και θα βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας με κάθε προπόνηση και λίγο παραπάνω.

Αν είστε έτοιμοι για την αλλαγή, αυτό είναι το ομαδικό σας πρόγραμμα!

Επίπεδο Ικανοτήτων
Δύναμη
Αντοχή
Κάψιμο Θερμίδων
Ευλυγισία
Συγχρονισμός

Tabata

Στόχος της Τabata είναι να δημιουργεί μία υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση, όπου εναλλάσσονται περίοδοι μικρής έντασης αερόβιας άσκησης με λιγότερο έντονες περιόδους ανάκαμψης.

Η γνώμη μας;
Είναι ένα απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης, ιδανικό για απώλεια λίπους και υψηλή μετάκαυση. Σίγουρα είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα που θα σε κάνει να αισθανθείς περήφανος για την ολοκλήρωσή του!

Παρόμοια προγράμματα CR.TRAINING, HIIT

Επίπεδο Ικανοτήτων
Δύναμη
Αντοχή
Κάψιμο Θερμίδων
Ευλυγισία
Συγχρονισμός

Cardio

Με λίγα λόγια… το αερόμπικ της καρδιάς μας!

Στο πρώτο άκουσμα της λέξης <<αερόμπικ>>  μας έρχεται στο μυαλό μία εικόνα με πολύχρωμα κορμάκια και μαλλί μπούκλα…. not, το ομαδικό μας πρόγραμμα CARDIO αποτελείται από <<χορευτικές>> κινήσεις  αερόμπικ βασισμένες πάνω στο τέμπο της μουσικής με σκοπό την βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος και το κάψιμο περισσότερων θερμίδων.

Αν σου αρέσουν οι έντονοι ρυθμοί με full house μουσική, τότε αυτό είναι το μάθημα σου!

Παρόμοια προγράμματα ZUMBA, DANCE, STEP.

Επίπεδο Ικανοτήτων
Δύναμη
Αντοχή
Κάψιμο Θερμίδων
Ευλυγισία
Συγχρονισμός

Cr. Training

To Cross-training, θα το δεις συχνά και ως κυκλική προπόνηση, αναφέρεται σε συνδυασμό ασκήσεων από άλλα προγράμματα, διαφορετικά από την κλασσική σου προπόνηση. Σε σχέση με την συμβατική προπόνηση με βάρη και μηχανήματα, η ποικιλία σε ασκήσεις που σου προσφέρει και η αλλαγή της προπονητικής σου ρουτίνας, θα σε βοηθήσει να <<ξεκολλήσεις>> και να εκτινάξεις τον μεταβολισμό, την δύναμη και την αντοχή!
Σε μία προπόνηση το cross training περιλαμβάνει 45 λεπτά ενός έντονου προγράμματος με ασκήσεις. Το αποτέλεσμα; Έντονη προπόνηση που καίει θερμίδες και ποτάμια ιδρώτα.

Tip: Eμπλέκοντας διαφορετικές µυϊκές ομάδες στην προπόνησή σου, µπορείς να διορθώσεις ανισορροπίες και να δυναμώσεις συνολικά.

Επίπεδο Ικανοτήτων
Δύναμη
Αντοχή
Κάψιμο Θερμίδων
Ευλυγισία
Συγχρονισμός

Best

To BEST (abs & hips) είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων, των κοιλιακών και των γλουτών. Αποτελεί ένα εναλλακτικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στην μυϊκή ενδυνάμωση των αντίστοιχων μυϊκών ομάδων, ενώ παράλληλα βοηθά στην καλύτερη αιμάτωση των δύο αυτών περιοχών. Αναλυτικά, γυμνάζονται κοιλιακοί- ραχιαίοι, πάνω-κάτω άκρα και δίνεται έμφαση στους γλουτούς, προσαγωγούς-απαγωγούς, τετρακέφαλους-δικέφαλους, μηριαίους.

Επίπεδο Ικανοτήτων
Δύναμη
Αντοχή
Κάψιμο Θερμίδων
Ευλυγισία
Συγχρονισμός

Dance

Χορός, Χορός, Χορός…!

Σου εγγυόμαστε ότι μετά από μία ώρα αυτού του ομαδικού προγράμματος η πρώτη ερώτησή σου θα είναι, << Πότε έχει πάλι!?>>.

Ένα καθαρά χορευτικό ομαδικό πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και πολλά θετικά vibes σε συνδυασμό με μοντέρνες χορευτικές κινήσεις θα ”δουλέψουν” το καρδιοναπνευστικό σου σύστημα, θα κάψουν θερμίδες και θα σου φτιάξουν την διάθεση!
DANCE… as never before

Παρόμοια προγράμματα ZUMBA.

Επίπεδο Ικανοτήτων
Δύναμη
Αντοχή
Κάψιμο Θερμίδων
Ευλυγισία
Συγχρονισμός

Pilates

Ο Joe Pilates, πίστευε ότι η σωματική και ψυχική υγεία είναι αλληλένδετα, γι ‘αυτό και η μέθοδος Pilates, είναι μια σωματική και ψυχική προπόνηση. Η μέθοδος αυτή, επικεντρώνεται στη σωστή ισορροπία , τον έλεγχο, την αναπνοή, τη ροή της κίνησης και τη συγκέντρωση, αποτελείται από ασκήσεις ακριβείας, οι οποίες επικεντρώνονται στην τεχνική και τον έλεγχο της επανάληψης.

Ο Pilates, πίστευε ότι ο κορμός, είναι η «δύναμη» του σώματος. Έτσι, υπάρχει μια εστίαση στον κορμό σε κάθε κατηγορία ασκήσεων. Ο κορμός περικλείει τα πάντα, από τον εγκάρσιο κοιλιακό , τους μύες της πλάτης  έως τη λεκάνη.

Η Μέθοδος Pilates απευθύνεται σε όλους τους ασκούμενους κάθε ηλικίας και είναι ιδανική για όσους αντιμετωπίζουν κάποιου είδους τραυματισμό.

Παρόμοιο πρόγραμμα BEST.

Επίπεδο Ικανοτήτων
Δύναμη
Αντοχή
Κάψιμο Θερμίδων
Ευλυγισία
Συγχρονισμός

Hiit

HIIT ή Διαλειμματική Προπόνηση Υψηλής Έντασης

Μπορεί η φράση “διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης” να σας ακούγεται τρομακτική αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική, ας δούμε μαζί τα 7 βασικά οφέλη του HIIT.

  1. Με το HIIT μπορείτε να κάψετε έως και 25%-30% περισσότερες θερμίδες στον ίδιο χρόνο απ’ ότι εάν κάνατε κάποιου άλλου είδους αερόβια άσκηση.

  2. Αύξηση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής.

  3. Ο μεταβολισμός σας συνεχίζει να καίει περισσότερες θερμίδες για αρκετές ώρες μετά τη προπόνηση συγκριτικά με αυτές που θα καίγατε με κάποια άλλη άσκηση.

  4. Με την ειδική διαλειμματική άσκηση του HIIT βοηθάμε τον οργανισμό μας να κάψει περισσότερο λίπος αλλά και σπλαχνικό λίπος.

  5. Αυξάνεται η μυϊκή μάζα του σώματος.

  6. Ένεκα του φαινομένου με την ονομασία EPOC η αλλιώς excess post exercise oxygen consumption (περίσσια κατανάλωση οξυγόνου μετά την προπόνηση) ο οργανισμός μαθαίνει να αξιοποιεί το οξυγόνο με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

  7. Μείωση του σάκχαρού του αίματος μετά από 12 εβδομάδες προπόνησης.

Οπλίσου με δύναμη και κουράγιο και δες το σώμα και την φυσική σου κατάσταση ν’ αλλάζουν ριζικά!
Παρόμοια προγράμματα TABATA, CR. TRAINING

Επίπεδο Ικανοτήτων
Δύναμη
Αντοχή
Κάψιμο Θερμίδων
Ευλυγισία
Συγχρονισμός

Zumba

Η Zumba είναι το πάντρεμα της Λατινικής και διεθνούς μουσικής με ασκήσεις cardio.
Ο Alberto “Beto” Perez, ένας Κολομβιανός γυμναστής μια μέρα που ξέχασε να φέρει την κασέτα με τη μουσική στο μάθημα aerobic που έκανε, αναγκάστηκε να αυτοσχεδιάσει χρησιμοποιώντας τις κασέτες latin μουσικής που είχε στο αυτοκίνητό του, συνδυάζοντας κινήσεις aerobic με χαρακτηριστικές κινήσεις latin χορού.
Το αποτέλεσμα, σήμερα μετά από σχεδόν 30 χρόνια η ZUMBA να έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, καθώς είναι ένα πρόγραμμα που θα διασκεδάσεις  και παρτάρεις ενώ ταυτόχρονα εξασκείς το καρδιοαναπνευστικό σου και ρίχνεις πολύ ιδρώτα χωρίς να φοβάσαι μήπως κάνεις λάθος φιγούρες ή κινήσεις γιατί απλά… τώρα χορεύουμε!

Παρόμοια προγράμματα  DANCE, CARDIO, STEP

Επίπεδο Ικανοτήτων
Δύναμη
Αντοχή
Κάψιμο Θερμίδων
Ευλυγισία
Συγχρονισμός

Step

Πρόγραμμα Step για όλους.

Γυμνάσου με το γνωστό τρόπο του “σκαλοπατιού” ,αφέσου στο ρυθμό και άσε τη μουσική να διαπεράσει το κορμί σου!!!
Αρχάριος ή προχωρημένος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσεις μία σχέση εξάρτησης με το συγκεκριμένο ομαδικό πρόγραμμα αρκεί να έχεις υπομονή να μάθεις κάποια βασικά βήματα στα πρώτα μαθήματα.

Follow τον γυμναστή, και νοιώσε πιο ζωντανός από ποτέ!

Επίπεδο Ικανοτήτων
Δύναμη
Αντοχή
Κάψιμο Θερμίδων
Ευλυγισία
Συγχρονισμός

Fight

Στοιχεία του είναι η ένταση, η δύναμη, η τεχνική και ο ρυθμός, ενώ επιδρά στην αερόβια, αλλά και αναερόβια λειτουργία του οργανισμού.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, άντρες και γυναίκες, ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του καθενός.

Στόχος του είναι το κάψιμο λίπους, η γράμμωση και η σύσφιξη. Βοηθάει στη βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής και της φυσικής κατάστασης του ατόμου.
Επίσης, δημιουργεί ισχυρή μετάκαυση!

Ένα μάθημα Fight ξεκινάει με 7 λεπτά καλό ζέσταμα και διατάσεις. Συνεχίζει με 40 λεπτά cardio, στο οποίο περιλαμβάνονται αερόβιες ασκήσεις σκιαμαχίας από διάφορες πολεμικές τέχνες, όπως Kick Boxing, Karate, Tae kwon do και άλλες. Παράλληλα, εκτελούνται και κάποιες πλειομετρικές ασκήσεις με το βάρος του σώματος.
Στο τέλος ακολουθεί ένα δεκάλεπτο με κοιλιακούς και ραχιαίους για την καλύτερη ενδυνάμωσή των ασκούμενων. Έτσι, βελτιώνεται η σωματική στάση, ενώ αποφεύγονται τυχόν προβλήματα με τη μέση. Στα τελευταία λεπτά χαλαρώνουμε, κατεβάζουμε την καρδιακή μας συχνότητα και κάνουμε καλές διατάσεις, ώστε να αποφύγουμε τραυματισμούς και πιασίματα.

And.. FIGHT!

Επίπεδο Ικανοτήτων
Δύναμη
Αντοχή
Κάψιμο Θερμίδων
Ευλυγισία
Συγχρονισμός