Στο γυμναστήριο είμαστε μία κοινότητα ανθρώπων με ένα κοινό πάθος, αυτό της αγάπης για τη γυμναστική.

Έτσι λοιπόν, θέτοντας κάποιους κανόνες μας βοηθάει να διευκολύνουμε τη συνύπαρξη διαφορετικών προσωπικοτήτων στον ίδιο χώρο για τη καλύτερη εξυπηρέτηση, ασφάλεια και ικανοποίηση των πελατών μας.

Κανονισμοί OxygenFitness O2

1. Η εγγραφή στο Γυμναστήριο επιτρέπεται μόνο σε ενηλίκους και είναι υποχρεωτική η επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου για επιβεβαίωση των στοιχείων. Για την εγγραφή ανηλίκου, είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία του κηδεμόνα.

2. Τα μέλη μας κατά την είσοδο στο Γυμναστήριο, υποχρεούνται να επιδεικνύουν την κάρτα μέλους και να την περνούν από την ειδική συσκευή αναγνώρισης (barcode), που βρίσκεται στη Reception.

3. Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική,δεν μεταβιβάζεται και περιέχει πληροφορίες για την ταυτότητα του μέλους που είναι απαραίτητες για την αναγνώριση του και τον έλεγχο της συνδρομής του (λήξη προγράμματος, οικονομικές υποχρεώσεις).

4. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο Γυμναστήριο σε άτομα που δεν φέρουν την κάρτα τους ή αυτή δεν είναι ενεργή. Η κυριότητα της κάρτας μέλους παραμένει στο Γυμναστήριο και απλά παραχωρείται η χρήση της στο εγγεγραμμένο και ταμειακώς ενήμερο μέλος.

5. Η συμφωνηθείσα συνδρομή του μέλους προκαταβάλλεται απαραίτητα για συνδρομές έως και 2 μήνες. Δόσεις σε πακέτα συνδρομής γίνονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Το υπάρχον πακέτο συνδρομής, δε διακόπτεται και δε μεταφέρεται, εκτός αν υπάρχουν λόγοι υγείας που πιστοποιούνται από γιατρό.

6. Κάθε μέλος υποχρεούται να συμπληρώσει την υπεύθυνη δήλωση COVID και την υπεύθυνη δήλωση υγείας, ώστε να του επιτραπεί να γίνει μέλος. Το κάθε μέλος, με δική του αποκλειστική ευθύνη πρέπει να έχει επισκεφθεί καρδιολόγο ή/και παθολόγο πριν την εγγραφή του στο γυμναστήριο.

7. Παρακαλούμε να μην αφήνετε χρήματα ή αντικείμενα αξίας στα ντουλάπια. Κάθε μέλος με δική του ευθύνη θα πρέπει να ασφαλίζει τα προσωπικά του αντικείμενα στα ντουλάπια των αποδυτηρίων, τα οποία χρησιμοποιεί μόνο κατά την παραμονή του στον χώρο. Απαγορεύεται η μόνιμη χρήση ντουλαπιού. Το γυμναστήριο δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια χρημάτων ή αντικειμένων.

8. Η συμπεριφορά και η περιβολή των μελών, πρέπει να είναι πάντα κόσμια και ευπρεπής. Η χρήση πετσέτας είναι υποχρεωτική.

9. Η χρήση αθλητικής περιβολής και αθλητικών υποδημάτων είναι υποχρεωτική.

10. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και διακίνηση παράνομων ουσιών ή συμπληρωμάτων διατροφής εντός του Γυμναστηρίου.

11. Δεν επιτρέπεται η δημιουργία θορύβων στον χώρο και η όχληση των μελών.

12. Τα μέλη πρέπει να έχουν υπόψη τους τα μέτρα ασφαλείας του κτηρίου, προς αποφυγή ατυχημάτων.

13. Το γυμναστήριο δε φέρει καμία ευθύνη για τραυματισμό από κακή χρήση των οργάνων ή από ασκήσεις που δεν έχουν υποδειχθεί εγγράφως από τους υπεύθυνους γυμναστές.

14. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του ωραρίου λειτουργίας του αλλά και των επιμέρους τμημάτων του.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ, Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ.

. - Η συνδρομή σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή, με δικαίωμα της επιχείρησης να επιστρέψει τα χρήματα της συνδρομής σας με τιμολογιακή πολιτική η οποία καθορίζεται με τιμές καταλόγου αρχικής αξίας του προγράμματος και όχι στις εκπτωτικές ή προωθητικές τιμές του εκάστοτε προγράμματος που μπορεί να έχει αγοράσει ο πελάτης. Η συνδρομή σας μπορεί να ακυρωθεί από μεριά της επιχείρησης μονομερώς, εάν δεν τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας όπως ορίζονται από το προσωπικό βάρδιας ή προβείτε σε ανάρμοστες πράξεις εναντίον υπαλλήλων – άλλων πελατών ή δε τηρείτε τους κανονισμούς ή δε συμμορφώνεστε με τη πολιτική της επιχείρησης ή δεν αξιώνετε την αποπληρωμή του προγράμματος σας σύμφωνα με τις δόσεις που έχουν συμφωνηθεί. Από μεριά της επιχείρησης η συνδρομή σας μπορεί να ακυρωθεί με προφορική ή γραπτή ειδοποίηση λαμβάνοντας επιστροφή χρημάτων εντός 7 ημερών από τη διακοπή της.