Ποιοι είμαστε;

Η ομάδα αποτελείται από σχεδόν 20 άτομα… η οικογένεια μας όμως απαριθμεί όλα τα μέλη μας.

Ξεκινήσαμε με ένα όραμα – Να φτιάξουμε μία κοινότητα συνεργατών, που θα έχουν προσήλωση στον στόχο και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Για εμάς το fitness είναι μία εμπειρία που πρέπει να την ζήσεις με ανθρώπους που μοιράζεσαι τα ίδια κοινά και ανησυχίες. Θέλουμε οι άνθρωποι να ασκούνται και να αφήνουν πίσω τους τις έννοιες της καθημερινότητας και να αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο για τη σωματική και ψυχική τους υγεία.
Με προσήλωση στο πελάτη, δεσμευόμαστε να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση πελατών, ανοιχτή επικοινωνία και να μην χάνουμε ποτέ την όρεξη να βοηθήσουμε το κάθε άτομο ξεχωριστά τόσο σε πελατειακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Θέλουμε να είμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και τους στόχους τους.

Είμαστε δίπλα σας σε ένα φιλικό περιβάλλον για να  ακούσουμε τα σχόλια και τις ανησυχίες σας, θέλοντας να σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη.
Επίσης, το προσωπικό καθαριότητας φροντίζει συνεχώς ώστε ο χώρος να είναι καθαρός και ασφαλής, βοηθώντας σας να απολαύσετε την προπόνηση σας στις εγκαταστάσεις μας.

Εγκαταστάσεις πλήρως εξοπλισμένες

Μηχανήματα ενδυνάμωσης της κορυφαίας εταιρείας TecnoGym, ελεύθερα βάρη, ειδικός χώρος για Personal Training, ειδικός χώρος Crossfit Station ή ομαδικό πρόγραμμα, όλα σε έναν μοναδικό χώρο από σίδερο, γυαλί και πέτρα.

Ενημερώσου σωστά

Ρώτησε μας για τις ασκήσεις που θες να κάνεις, η βοήθεια μας είναι απαραίτητη για ένα σωστό αποτέλεσμα. Δεν αρκεί ένα βίντεο από το ίντερνετ για να μάθεις να γυμνάζεσαι σωστά.

Μάθε στο δικό σου ρυθμό

Εσύ είσαι αυτός που δίνει το ρυθμό, και μαζί με τη σωστή καθοδήγηση από το προσωπικό μας θα φτάσεις στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προσωπικό

Η συχνή εκπαίδευση του προσωπικού, διασφαλίζει τη καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.